درباره ما
پایگاه بچه غیرتی ها (بسیارجالب)
وبی بسیار جذاب با موضوعیت دین و فرهنگ که علاوه بر عنوان کردن مهدویت به عنوان های جالب دیگری از جمله خنده و داستان و ... پرداخته است. پایگاه بچه غیرتی ها پایگاهی بسیار جذاب که سعی در بروز رسانی روزانه دارد و پایگاهی است جامع.همه رو شامل میشه.چون هر کسی حتی اگه شاه لات هم باشه یه غیرت رو تو خودش حس میکنه.امیدوارم این وبگاه و پایگاه بتونه نقش موثری در جلب توجه شما داشته باشه و نیز بتونه به ظهور آقا امام زمان کمک کنه.امیدوارم مطالب مهدوی این وب بتونه تا حد بسیار چشم انگیزی، مخاطبان خود رو منقلب کنه.در پناه حق. لطفا در نظر سنجی هم شرکت کنین. <از توجهتون ممنونم> ان شاءالله در بخش پیوند های روزانه وبلاگ های مذهبی قرار خواهد گرفت و با تبادل لینک هم موافقم. امیر حسین.
پروفایل امیر حسین.

خوراک وبلاگ ما
پیوندها
آرشیو ماهیانه

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

کد متحرک کردن عنوان وب

ابزار وبلاگ

حق رفیق
حضرت امام سجّاد (علیه السّلام) فرموده اند:حق رفیق این است که با او براساس تفضل و عواطف عالیه انسانی برخورد نمایی و در مواردیکه که قادر به تفضل اخلاقی نیستی باید از مرز عدل و انصاف تنزل ننمایی و موظفی که رفیقت را همواره احترام کنی همانطور که او محترمت می دارد.
نوشته شده در دو شنبه 7 مرداد 1392 ساعت 12:3 توسط امیر حسین. ،
برچسب‌ها: حدیث، ،
از ستم خودداری کنید
حضرت امام علی (علیه السّلام) فرموده اند: خویشتن را با فضایل اخلاقی و ملکات انسانی بیارایید، از ستم خودداری کنید، به حق و درستی رفتار نمایید و با قضاوت وجدانی خود نسبت به مردم منصف باشید.
نوشته شده در دو شنبه 7 مرداد 1392 ساعت 12:1 توسط امیر حسین. ،
برچسب‌ها: حدیث، ،
(توسل به اهل بیت.خارج وبم) داستان عسل.
حجة الاسلام والمسلمين سيد احمد خاتمي از حجة الاسلام آقاي كريمي كه قبل از نماز جمعه تهران مسئله مي‌گويد، نقل كرد كه: مرحوم آقاي عصار نقل كرد: در زمان مرحوم آيت الله آقاي حاج شيخ عبدالنبي نوري، يكي‌از طلاب نجف به تهران آمد و به درس فقه و اصول و حكمت پرداخت و طلاب با اشتياق زياد به درس او حضور يافتند. شخصي به آقاي شيخ عبدالنبي نوري گفت: اين چرا اين كار را مي‌كند و بايد احترام شما را داشته باشد. مرحوم آقاي نوري فرمود: بايد ببينيم علمي دارد يا نه؟ افرادي را موظف كرد تا در درس حكمت ايشان شركت كنند و وضع علمي او را براي ايشان خبر بدهند، من مأمورشدم در درس حكمت ايشان شركت كنم، من در درس او سؤالي مطرح‌كردم، ايشان فرمود: اسفار را به همراه داري يا نه، از هر كجاي آن‌كه مي‌خواهي باز كن و سؤال كن، من آن را باز كردم و ديدم از بر همه آن را مي‌خواند، گفت: دوباره امتحان كن، باز جاي ديگر را باز كردم ديدم همه اسفار را از بر دارد. از قضيه او سراغ گرفتم، گفت: من در نجف اشرف بودم، بعد از پايان تحصيلات به سراغ من آمدند تا به وطن خود بازگردم، ولي در همان زمان مبتلا به حصبه شدم و حدود چهل روز بي‌هوش بودم، بعد از آن‌كه به هوش آمدم، ديدم چيزي در ياد ندارم، اصلا همه چيز را فراموش كردم. متوسل به حضرت اميرالمؤمنين‌عليه السلام شدم، آن حضرت به من فرمودند: چرا ناراحتي؟ انگشت مبارك خود را در عسل فرو بردند و آن را در دهان من گذاشتند، از خواب بيدار شدم ديدم هرچه را از آغاز تحصيل خوانده‌ام تا به آخر، همه را حفظ هستم.
نوشته شده در دو شنبه 7 مرداد 1392 ساعت 1:45 توسط امیر حسین. ،
برچسب‌ها: توسل به اهل بیت، داستان عسل،
آثار دعای فرج
روایات مختلفی به بیان آثار ، فوائد و ویژگی هایی که بر دعا کردن برای تعجیل فرج مترتب است ، پرداخته است که به پاره ای از آنها اشاره میکنیم: 1-فرمایش حضرت ولی عصر(علیه السلام) : بسیار دعا کنید برای تعجیل فرج که تعجیل شما در آن است. 2- این دعا سبب زیاد شدن نعمت هاست. 3- اضهار محبت قلبی است. 4-نشانه ی انتظار است. 5- زنده کردن امر ائمه اطهار-علیهم السلام- است. 6- مایه ناراحتی شیطان لعین است. 7-نجات یافتن از فتنه های آخر الزمان است. 8-اداء قسمتی از حقوق آن حضرت است ؛ که هر حق صاحبی از واجب ترین امور است. 9-تعظیم خداوند و دین خداوند است. 10-حضرت صاحب زمان -علیه السلام- در حق او دعا میکند. 11-شفاعت آن حضرت در قیامت شامل حال او میشود. 12-شفاعت پیغمبر-صلی الله علیه و اله و سلّم- ان شاءالله شامل حالش می شود. 13-این دعا امتثال امر الهی و طلب فضل و عنایت اوست. 14-مایه استجابت دعا میشود. 15-اداء اجر رسالت است. 16-مایه دفع بلاست. 17-سبب وسعت روزی است ان شاءالله. 18-باعث آمرزش گناهان میشود. 19-سبب تشرف به دیدار آن حضرت در بیداری یا خواب میشود. 20-سبب رجعت به دنیا در زمان ظهور آن حضرت میشود ان شاءالله. 21-از برادران پیغمبر -صلی الله علیه و اله و سلّم- خواهد بود. 22-فرج مولای ما حضرت صاحب الزمان-علیه السلام- زودتر واقع میشود. 23-پیروی از پیغمبر و امامان-علیهم السلام- خواهد بود. 24-وفای به عهد و پیمان خداوندی است. 25-آثار نیکی به والدین برای دعا کننده حاصل میگردد. 26-فضیلت رعایت و اداء امانت برایش حاصل میشود. 27-زیاد شدن اشراف نور امام-علیه السلام- در دل اوست. 28-سبب طولانی شدن عمر است ان شاءالله. 29-تعاون و همکاری در کار های نیک و تقوی است. 30-رسیدن به نصرت و یاری خداوند بر دشمنان به کمک دست خداوند است. 31-سبب هدایت به نور قرآن مجید است. 32-نزد اصحاب اعراف معروف میگردد. 33-به ثواب طلب علم نائل میشود ان شاءالله. 34-از عقوبت های اخروی ان شاءالله در امان می ماند. 35-هنگام مرگ به او مژده میرسد و با او به نرمی رفتار می شود. 36-این دعا اجابت دعوت خدا و رسول-صلی الله علیه و اله و سلّم- است. 37-با امیر المومنین-علیه السلام- و در درجه ی آن حضرت خواهد بود. 38-محبوب ترین افراد نزد خداوند خواهد بود. 39-عزیز ترین و گرامی ترین افراد نزد پیغمبر-ص2لی الله علیه و اله و سلّم- می شود. 40-ان شاءالله از اهل بهشت خواهد شد. 41-دعای پیغمبر-صلی الله علیه و اله و سلّم- شامل حالش میگردد. 42-کردار های بد او به کردار های نیک مبدل می شود. 43-خداوند متعال در عبادت، او را تایید میفرماید. 44-ان شاءالله با این دعا عقوبت از اهل زمین دور می شود. 45-ثواب کمک به مظلوم را دارد. 46-ثواب احترام به بزرگتر و تواضع نسبت به او را دارد. 47-پاداش خونخواهی حضرت ابی عبدالله الحسین-علیه السلام- را دارد. 48-شایستگی دریافت احادیث ائمه اطهار-علیهم السلام- را می یابد. 49-نور او برای دیگران نیز –روز قیامت درخشان-درخشان می گردد.  ادامه مطلب
نوشته شده در یک شنبه 6 مرداد 1392 ساعت 11:39 توسط امیر حسین. ،
موضوعات: ویلای مهدویت، ،
برچسب‌ها: فرهنگ الفبایی، مهدویت، حرف آ،
آثار حضرت
با توجه به حضور محدود و کوتاه مدت آن حضرت در دوران پدر بزرگوار خود و محدودیت های فراوانی که در دورۀ غیبت برای آن حضرت وجود داشت ، نباید انتظار داشت که مطالب بسیاری از آن امام همام به دست ما برسد ، اما با وجود همه ی این محدودیت ها ، از آن حضرت آثاری چند به یادگار مانده است که گرچه محدود است ، امّا برخی از آنها بسیار مهم و راهگشا می باشد. آثار حضرت عبارتند از : _______________________________________________________ 1-روایات و احتجاج ها : این روایات به ایام کودکی و دوران کوتاه زندگی آن حضرت در زمان حیات پدر بزرگوارشان باز میگردد. _______________________________________________________ 2-دعاها و نمازها : در دعا هایی که از آن حضرت به دست ما رسیده ، مضامین بلند و متعددی مطرح شده است. مضامینی همچون : شناخت خداوند ، مقام شامخ اهل بیت _علیهم السلام_ مقام امام زمان _علیه السلام _قیامت ، انتظار فرج ، وظائف مومنان در عصر انتظار ، پیروزی حق بر باطل ، صبر در شدائد ، رفع گرفتاری ها از مومنین ، دعا در حق پیامبر و امامان معصوم ، قضای حوائج ، و بسیاری از مسائل اخلاقی و رفتاری دیگر. افزون بر دعاها ، نماز های متعددی از آن حضرت نقل شده است. _______________________________________________________ 3-زیارت نامه ها : زیارت : امام شناسی و گویای رابطۀ انسان با امام است. در زیارت نامه های منسوب به آن حضرت ، معارفی بلند از امام شناسی ، شأن و مرتبت آن بزرگواران و وظائف و تکالیف مؤمنان نسبت به آنان و نیز برخی حقایق و مجاهدت ها و تاریخ امامان معصوم _علیهم السلام_ آورده شده است. _______________________________________________________ 4-توقیعات و بیانات : آن حضرت توقیعات(نامه های) متعددی به برخی از نائبان خاص (نواب اربعه) یا نائبان عام (همچون شیخ مفید) و یا بعضی شیعیان و پیروان خود دارد. بعضی از این نامه ها در جواب برخی پرسش ها و بعضی دیگر ابتدائاً از جانب آن حضرت صادر شده است. محتوای این نامه ها حاوی مسائل متعدد و مختلفی است.مسائلی همچون : پرسش و پاسخ های فقهی ، نقش امام در دوران غیبت ، برخی هشدارها و پیشگویی ها، تأیید و تکذیب برخی افراد ، وظائف منتظران ، مرجعیت فقها در عصر غیبت و ... افزون بر توقیعات ، از جانب آن حضرت سخنان فراوانی نیز در باب مسائل مختلف به یادگار مانده است. این سخنان از جانب کسانی نقل شده است که به حضور حضرت شرفیاب شده اند. «محمد بن عثمان عَمروی» دومین سفیر آن حضرت می گوید : آن حضرت را برای آخرین بار در کنار خانۀ خدا دیدم که چنین می گفت: _علیهم السلام_ «اللهم انجزلی ما وعتدنی» (خدایا! آن چه که به من وعده کردی ، انجام ده) و دیدم که در مستجار ، پردۀ کعبه را گرفته و عرضه میدارد : «اللهم انتقم لی من اعدائی» (خدایا انتقام مرا از دشمنانم بگیر.)
نوشته شده در شنبه 5 مرداد 1392 ساعت 11:40 توسط امیر حسین. ،
موضوعات: ویلای مهدویت، ،
برچسب‌ها: فرهنگ الفبایی، مهدویت، حرف آ،
(حدیث .خارج از وبم) زکات بدن
لكل شیئى زكاة و زكاة الابدان الصیام براى هر چیزى زكاتى است و زكات بدنها روزه است.
نوشته شده در شنبه 5 مرداد 1392 ساعت 11:1 توسط امیر حسین. ،
برچسب‌ها: حدیث،
(حدیث.خارج از وبم) امين و امين نما
« لَمْ يَخُنْكَ الاَْمينُ وَ لكِنِ ائْتَمَنْتَ الْخائِنَ ». امين به تو خيانت نكرده [و نمی كند] و ليكن [تو] خائن را امين تصوّر نموده اى.
نوشته شده در شنبه 5 مرداد 1392 ساعت 10:52 توسط امیر حسین. ،
برچسب‌ها: حدیث،
(حدیث.خارج از وبم) سه ويژگى برجسته مؤمن
لا يَكُونُ الْمُؤْمِنُ مُؤْمِنًا حَتّى تَكُونَ فيهِ ثَلاثُ خِصال:1ـ سُنَّةٌ مِنْ رَبِّهِ. 2ـ وَ سُنَّةٌ مِنْ نَبِيِّهِ. 3ـ وَ سُنَّةٌ مِنْ وَلِيِّهِ. فَأَمَّا السُّنَّةُ مِنْ رَبِّهِ فَكِتْمانُ سِرِّهِ. وَ أَمَّا السُّنَّةُ مِنْ نَبِيِّهِ فَمُداراةُ النّاسِ. وَ أَمَّا السُّنَّةُ مِنْ وَلِيِّهِ فَالصَّبْرُ فِى الْبَأْساءِ وَ الضَّرّاءِ. مؤمن، مؤمن واقعى نيست، مگر آن كه سه خصلت در او باشد:سنّتى از پروردگارش و سنّتى از پيامبرش و سنّتى از امامش. امّا سنّت پروردگارش، پوشاندن راز خود است،امّا سنّت پيغمبرش، مدارا و نرم رفتارى با مردم است،امّا سنّت امامش، صبر كردن در زمان تنگدستى و پريشان حالى است.
نوشته شده در شنبه 5 مرداد 1392 ساعت 10:52 توسط امیر حسین. ،
برچسب‌ها: حدیث،
(حدیث.خارج از وبم) پاداش نيكى پنهانى
« أَلْمُسْتَتِرُ بِالْحَسَنَةِ يَعْدِلُ سَبْعينَ حَسَنَةً، وَ الْمُذيعُ بِالسَّيِّئَةِ مَخْذُولٌ، وَالْمُسْتَتِرُ بِالسَّيِّئَةِ مَغْفُورٌ لَهُ ». پنهان كننده كار نيك [پاداشش] برابر هفتاد حسنه است، و آشكاركننده كار بد سرافكنده است، و پنهان كننده كار بد آمرزيده است.
نوشته شده در شنبه 5 مرداد 1392 ساعت 10:52 توسط امیر حسین. ،
برچسب‌ها: حدیث،
(حدیث.خارج از وبم) دوست و دشمن هر كس
« صَديقُ كُلِّ امْرِء عَقْلُهُ وَ عَدُوُّهُ جَهْلُهُ ». دوست هر كس عقل او، و دشمنش جهل اوست.
نوشته شده در شنبه 5 مرداد 1392 ساعت 10:52 توسط امیر حسین. ،
برچسب‌ها: حدیث،
صفحه قبل 1 ... 4 5 6 7 8 ... 10 صفحه بعد